Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjska Hiša

Casa Lupita

Stanovanjska Hiša Casa Lupita se pokloni klasični kolonialni arhitekturi Meride, Mehike in njenih zgodovinskih sosesk. Ta projekt je vključeval obnovo casone, ki velja za dediščino, ter arhitekturnega, notranjega, pohištvenega in krajinskega oblikovanja. Konceptualna premisa projekta je sokolonizacija kolonialne in sodobne arhitekture.

Ime Projekta : Casa Lupita, Ime oblikovalcev : Binomio Taller, Naročnik ime : Binomio Taller.

Casa Lupita Stanovanjska Hiša

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.