Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Svetilka

Spike

Svetilka Spike svetilka igra s kontrasti. Odseva na punk kulturo, vendar pomirja skandinavsko razpoloženje. Je obsežen kos, vendar je topla svetloba usmerjena v majhen koničasti predel pod kosom. Žarnica Spike ima agresiven videz zaradi kovinskih konic, usmerjenih proti gledalcu. Hkrati je nekaj gladkega glede gladkosti keramične površine in tople svetlobe. Žarnica ustvarja napetost v notranjosti. Kot posameznik iz subkulture.

Ime Projekta : Spike, Ime oblikovalcev : Sini Majuri, Naročnik ime : Sini Majuri.

Spike Svetilka

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.