Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kiparstvo

Iceberg

Kiparstvo Ledene gore so notranje skulpture. S povezovanjem gora je mogoče zgraditi gorske verige, miselne pokrajine iz stekla. Površina vsakega predmeta iz recikliranega stekla je edinstvena. Tako ima vsak predmet edinstven značaj, dušo. Skulpture so na Finskem ročno oblikovane, podpisane in oštevilčene. Glavna filozofija kipov Iceberg je skulptura podnebnih sprememb. Zato je uporabljeni material reciklirano steklo.

Ime Projekta : Iceberg, Ime oblikovalcev : Sini Majuri, Naročnik ime : Sini Majuri.

Iceberg Kiparstvo

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.