Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večnamenska Prenosna Naprava

Along with

Večnamenska Prenosna Naprava Projekt zagotavlja prenosno življenjsko izkušnjo za množico na prostem, ki je v glavnem razdeljena na dva dela: glavno telo in module, ki jih je mogoče zamenjati. Glavno telo vključuje funkcije polnjenja, zobne ščetke in britja. Fitingi vključujejo zobno ščetko in britje. Izvirnik navdih za izdelek je prišel od ljudi, ki radi potujejo in imajo svojo prtljago zamašeno ali izgubljeno, zato je prenosni, vsestranski paket postal izdelek pozicioniran. Zdaj mnogi radi potujejo, zato prenosni izdelki postajajo izbira. Ta izdelek je v skladu s povpraševanjem na trgu.

Ime Projekta : Along with, Ime oblikovalcev : Fangui Zeng, Naročnik ime : National Taipei University of Technology.

Along with Večnamenska Prenosna Naprava

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.