Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Škatla Za Superge

BSTN Raffle

Škatla Za Superge Naloga je bila oblikovati in izdelati akcijsko figuro za čevlje Nike. Ker ta čevelj združuje dizajn bele kačje kože s svetlo zelenimi elementi, je bilo jasno, da bo akcijska figura kontorcionist. Oblikovalci so figuro v zelo kratkem času skicirali in optimizirali kot akcijsko figuro v stilu znanih akcijskih junakov. Nato so zasnovali majhen strip z zgodbo in to figuro izdelali v 3D tisku s kakovostno embalažo.

Ime Projekta : BSTN Raffle, Ime oblikovalcev : Ralf Kauffmann, Naročnik ime : Brainartist GmbH.

BSTN Raffle Škatla Za Superge

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.