Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razsvetljavo

Mondrian

Razsvetljavo Viseča svetilka Mondrian doseže čustva skozi barve, prostornine in oblike. Ime vodi do njegovega navdiha, slikarja Mondriana. To je viseča svetilka pravokotne oblike v vodoravni osi, ki jo sestavlja več plasti barvnega akrila. Svetilka ima štiri različne poglede, ki izkoriščajo interakcijo in harmonijo, ki jo ustvarja šest barv, uporabljenih za to kompozicijo, kjer se oblika prekine z belo črto in rumeno plastjo. Mondrian oddaja svetlobo tako navzgor kot navzdol in ustvarja razpršeno, neinvazivno razsvetljavo, ki jo prilagaja zatemnitveni brezžični daljinski upravljalnik.

Ime Projekta : Mondrian, Ime oblikovalcev : Mónica Pinto de Almeida, Naročnik ime : Mónica Pinto de Almeida.

Mondrian Razsvetljavo

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.