Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zunanja Mizica Za Kavo

Growing Table

Zunanja Mizica Za Kavo Rastoča miza je narejena iz orehovega trdega lesa, ki odraža barvo tal in ustvarja ozadje, zaradi katerega so rastline bolj vidne. Celotna zasnova je stičišče dinamičnega gibanja in statične drže. Tabela ponuja prostor, kjer rastline lahko rastejo in si jih ogledujemo za mizo, da bi ustvarili prostor za sprostitev in interakcijo z naravo. Površina namizja razprši svetlobo, da ustvari funkcijo tople grede. Končno je tabela narejena za enostavno shranjevanje; lahko ga spustite v kuboide 26 ”x 26” x 4 ”.

Ime Projekta : Growing Table, Ime oblikovalcev : Nga Ying, Amy Sun, Naročnik ime : .

Growing Table Zunanja Mizica Za Kavo

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.