Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pisarna

White Paper

Pisarna Platno podobna notranjost materializira prostor za ustvarjalni prispevek oblikovalcev in ustvarja priložnosti za nešteto razstavnih procesov oblikovanja. Ko napreduje vsak projekt, se stene in plošče prekrivajo z raziskavami, oblikovalskimi skicami in predstavitvami, ki beležijo razvoj vsakega dizajna in postanejo oblikovalski dnevnik. Bela tla in medenina vrata, ki so edinstveno in drzno uporabljena za robustno vsakodnevno uporabo, zbirajo odtise in prstne odtise osebja in strank, kar priča o rasti podjetja.

Ime Projekta : White Paper, Ime oblikovalcev : Lam Wai Ming, Naročnik ime : Design Systems Ltd..

White Paper Pisarna

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.