Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kontrolni Center

Functional Aesthetic

Kontrolni Center Izziv oblikovanja letališkega nadzornega centra je učinkovito namestitev gosto opremljenih tehničnih prostorov, zmanjšanje logističnih motenj zaradi nepričakovanih dogodkov in na koncu racionaliziranje delovanja centra za nadzor. Prostor je sestavljen iz 3 funkcionalnih področij: dnevna cona upravljanja in operacij, pisarna vodje operacij in cona upravljanja v sili. Posebni strop in stenske plošče iz ekstrudiranega aluminija so izrazite arhitekturne lastnosti, ki prav tako ustrezajo zvočnim, svetlobnim in klimatskim zahtevam prostora.

Ime Projekta : Functional Aesthetic, Ime oblikovalcev : Lam Wai Ming, Naročnik ime : Hong Kong Airport Authority.

Functional Aesthetic Kontrolni Center

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.