Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razstava O Cestah

Boom

Razstava O Cestah To je razstavni projekt za razstavo modne blagovne znamke na Kitajskem. Tema tega cestnega šova poudarja potencial mladih za stiliziranje lastne podobe in simbolizira eksploziven hrup, ki ga ta cesta predstavlja v javnosti. Zigzag oblika je bila uporabljena kot glavni vizualni element, vendar z različnimi konfiguracijami, če se uporablja v kabinah v različnih mestih. V strukturi razstavnih stojnic so bile vse tovarniške montaže in vgrajene v tovarni. Nekatere dele je mogoče ponovno uporabiti ali ponovno konfigurirati, tako da se oblikuje nova zasnova kabine za naslednjo postajališče prometne razstave.

Ime Projekta : Boom, Ime oblikovalcev : Lam Wai Ming, Naročnik ime : PMTD Ltd..

Boom Razstava O Cestah

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.