Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Miza, Kabriolet V Posteljo,

1,6 S.M. OF LIFE

Miza, Kabriolet V Posteljo, Glavni koncept je bil komentirati dejstvo, da se naše življenje krči, da bi se uvrstili v zaprt prostor naše pisarne. Sčasoma sem spoznal, da ima lahko vsaka civilizacija zelo različno dojemanje stvari, odvisno od njenega družbenega konteksta. Na primer, ta pisalna miza bi se lahko uporabljala za siesto ali za nekaj ur spanja ponoči v tistih dneh, ko se kdo bori za izpolnjevanje rokov. Projekt je dobil ime po dimenzijah prototipa (2,00 metra in 0,80 metra širine = 1,6 cm) in dejstvu, da delo nenehno zavzema vedno več prostora v našem življenju.

Ime Projekta : 1,6 S.M. OF LIFE, Ime oblikovalcev : Athanasia Leivaditou, Naročnik ime : Studio NL (my own practice).

1,6 S.M. OF LIFE Miza, Kabriolet V Posteljo,

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.