Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Računalniška Oprema 3 V 1

STACK TOWER

Računalniška Oprema 3 V 1 Stolpni stolp DIXIX je zasnovan tako, da lepo in lepo organizira različne elektronske dodatke v enem bloku, kot je "TOWER". Ta stolp vsebuje stereo zvočnik (ojačuje zvok in glasbo iz računalnika), čitalnik kartic in USB priključek. Moč in podatki se samodejno prenašajo, ko so zloženi skupaj.

Ime Projekta : STACK TOWER, Ime oblikovalcev : Yen Lau, Naročnik ime : Dixix International Ltd..

STACK TOWER Računalniška Oprema 3 V 1

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.