Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Drobilnik Papirja

HandiShred

Drobilnik Papirja HandiShred je prenosni ročni drobilnik papirja, ki ne potrebuje zunanjega vira energije. Zasnovan je majhen in čeden, tako da ga lahko odložite na mizo, v predal ali aktovko, ki omogoča preprost dostop do vašega pomembnega dokumenta in kadar koli kjer koli. Ta priročen drobilnik odlično deluje tako, da uniči vse dokumente ali potrdila, da se zasebni, zaupni in osebni podatki hranijo vedno varno.

Ime Projekta : HandiShred, Ime oblikovalcev : Yen Lau, Naročnik ime : Inform Designs Ltd..

HandiShred Drobilnik Papirja

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.