Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Za Prostoročno Klepet

USB Speaker and Mic

Za Prostoročno Klepet USB zvočnik DIXIX in mikrofon sta zasnovana tako, da delujeta. Mikrofon je idealen za prostoročno pogovarjanje prek interneta, mikrofon je obrnjen proti vam, da jasno pošljete svoj glas prejemniku, govornik pa bo glas preusmeril od osebe, s katero komunicirate.

Ime Projekta : USB Speaker and Mic, Ime oblikovalcev : Yen Lau, Naročnik ime : Dixix International Ltd..

USB Speaker and Mic Za Prostoročno Klepet

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.