Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Šablona Za Risanje

insectOrama

Šablona Za Risanje InsectOrama je nabor 6 risalnih predlog, ki vsebujejo 48 oblik. Otroci (in odrasli) jih lahko uporabljajo za risanje namišljenih bitij. V nasprotju z večino predlog za risanje insectOrama ne vsebuje popolnih oblik, temveč le dele: glave, telesa, šape… Seveda dele žuželk, pa tudi koščke drugih živali in ljudi. S svinčnikom lahko na papirju izsledimo neskončno vrsto bitij in jih nato pobarvamo.

Ime Projekta : insectOrama, Ime oblikovalcev : Stefan De Pauw, Naročnik ime : .

insectOrama Šablona Za Risanje

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.