Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pisarna

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS

Pisarna Izkoristite strukturne in formalistične lastnosti mavčne plošče, bela mreža se razvije v sivo ozadje. Bele črte so oblikovane tako, da služijo različnim funkcijam notranjosti (knjižnica, razsvetljava, cd shramba, police in mize). Ta koncept izhaja iz celostne filozofije oblikovanja in obstajajo tudi vplivi teorije kaosa.

Ime Projekta : STUDIO NL CONTROLLED CHAOS, Ime oblikovalcev : Athanasia Leivaditou, Naročnik ime : ATHANASIA LEIVADITOU (STUDIO NL) - www.studionl.com.

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS Pisarna

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.