Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Dežni Plašč

UMBRELLA COAT

Dežni Plašč Ta dežni plašč je kombinacija dežnega plašča, dežnika in nepremočljivih hlač. Glede na vremenske razmere in količino dežja se lahko prilagodi različnim nivojem zaščite. Njegova edinstvena lastnost je, da v enem elementu kombinira dežni plašč in dežnik. Z "krovnim dežnim plaščem" so vaše roke proste. Prav tako je lahko kot nalašč za športne aktivnosti, kot je vožnja s kolesom. Poleg tega v nabito polni ulici ne naletite na druge dežnike, saj se senčnik-kapuca razširi nad ramena.

Ime Projekta : UMBRELLA COAT, Ime oblikovalcev : Athanasia Leivaditou, Naročnik ime : STUDIO NL (my own practice).

UMBRELLA COAT Dežni Plašč

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.