Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Komoda

Furniture of positive emotions

Komoda Komoda je v komodi, ki je kot sestavljena iz dveh različnih izdelkov - komoda z vrati in komoda s predali. Nenavadna vrata so komod naredila popolnoma funkcionalno, odpiranje vrat pa je kot rako z odprtimi kremplji. Unikatno pohištvo, ki prinaša veselje. Preprosto za proizvodnjo. Dajte gibanju iluzijo. Za to pohištvo ni nobenega drugega analoga.

Ime Projekta : Furniture of positive emotions, Ime oblikovalcev : Viktor Kovtun, Naročnik ime : Xo-Xo-L design.

Furniture of positive emotions Komoda

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.