Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Trgovina Z Modno Verigo Mladih

Trend Platter

Trgovina Z Modno Verigo Mladih Kot trebušna ponazoritev lastnosti znamke "raznolikost" in "kombinacija in ujemanje" blagovna znamka "Trend Platter" poudarja naglas blagovne znamke s široko paleto trendovskih stilov oblikovanja, od klasičnih in vintage do modernih in minimalnih. Obokan strop v črni barvi predstavlja modo na klasičen način, kockasto tla pa daje vintage videz. Belo območje kaže minimalistično preprostost, medtem ko je moderna cona napolnjena s hladnimi črnimi in kovinskimi barvami. Ozadja, oblikovana po meri različnih slogov, so kreativen pristop k poudarjanju lastnosti blagovne znamke.

Ime Projekta : Trend Platter, Ime oblikovalcev : Lam Wai Ming, Naročnik ime : PMTD Ltd..

Trend Platter Trgovina Z Modno Verigo Mladih

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.