Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Sedež

Weaving Space

Sedež V tem projektu je bila uporabljena tovarniška zgradba spremenjena v večnamenski prostor, ki vključuje razstavni prostor, modno pista in oblikovalsko pisarno. Navdušen s "tkaninsko tkanje" je bil aluminij iztisnjen profil kot osnovna sestavina sten. Različne gostote iztiskov določajo različne funkcije prostorov. Zid fasade je videti kot velik šofer, iz katerega bi lahko bili prepovedani vsi nepooblaščeni. V notranjosti stavbe se uporabljajo ekstrudiji manjše gostote, da so vsi prostori napol pregledni, da bi spodbudili komunikacijo med franšize in oblikovalci.

Ime Projekta : Weaving Space, Ime oblikovalcev : Lam Wai Ming, Naročnik ime : PMTD Ltd..

Weaving Space Sedež

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.