Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stol

Two in One

Stol Mislim, da je kombinacija nakita iz plastike in vezanega lesa (lesa) zelo perspektivna. Osnova ideje in konstrukcije tega stolčka je lok-podkev. Lok-podkev je lahko katere koli barve, vendar ga je treba obvezno ojačati z dvema paroma jeklenih palic, saj negativni nagib sprednjih nog ustvarja dodaten trenutek in zaradi tega dodatno obremenitev na njih. Zadnji del stola je mogoče izdelati iz vezanega lesa in nadaljevati na številčno vodenem stroju. Zadnji in sprednji del je mogoče izdelati posamično in jih nato lepiti (na zatiči) ali sestaviti

Ime Projekta : Two in One, Ime oblikovalcev : Viktor Kovtun, Naročnik ime : Xo-Xo-L design.

Two in One Stol

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.