Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ovitek Za Meni

Magnetic menu

Ovitek Za Meni Nekaj plastičnih prozornih folij, povezanih z magneti, ki služijo kot popolna prevleka za različne vrste tiskanega materiala. Enostaven za uporabo. Enostaven za izdelavo in vzdrževanje. Dolgotrajen izdelek, ki prihrani čas, denar, surovine. Okolju prijazno. Lahko prilagodljiv za različne namene. Idealna uporaba v restavracijah kot pokrov menijev. Ko vam natakar prinese samo eno stran s sadnimi koktajli in samo eno stran s tortami za prijatelja, na primer, je skoraj tako kot prilagojeni jedilniki, narejeni samo za vas.

Ime Projekta : Magnetic menu, Ime oblikovalcev : Dragan Jankovic, Naročnik ime : .

Magnetic menu Ovitek Za Meni

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.