Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža Srajce

EcoPack

Embalaža Srajce Ta embalaža za majice se loči od običajne embalaže, saj ne uporablja nobene plastike. Z uporabo obstoječega toka odpadkov in postopka izdelave je ta izdelek ne samo zelo enostaven za izdelavo, ampak je tudi zelo preprost za odlaganje, primarni material pa kompostira v nič. Izdelek lahko najprej pritisnete in nato identificirate z blagovno znamko podjetja s pomočjo rezanja in tiskanja, da ustvarite edinstven strukturni izdelek, ki je videti in se zdi zelo drugačen in zanimiv. Estetika in uporabniški vmesnik sta bila enako pomembna kot trajnost izdelka.

Ime Projekta : EcoPack, Ime oblikovalcev : Liam Alexander Ward, Naročnik ime : Quantum Clothing.

EcoPack Embalaža Srajce

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.