Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
47-Palčni Vodilni Televizor, Ki Podpira Hd Oddajo,

Triump

47-Palčni Vodilni Televizor, Ki Podpira Hd Oddajo, Konstruktivistični pristopi, ki spodbujajo občutke vitkosti, lepo urejeni robovi so bili naša inspiracija. Oblikovalec je želel nežne in vizualne občutke občinstva negovati z iluzijami, ustvarjenimi z različnimi materiali, kot so steklo, pločevina, kromirane površine in bela svetloba.

Ime Projekta : Triump, Ime oblikovalcev : Vestel ID Team, Naročnik ime : .

Triump 47-Palčni Vodilni Televizor, Ki Podpira Hd Oddajo,

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.