Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
46 "vodilni Televizor, Ki Podpira Hd Oddajo,

V TV - 46120

46 "vodilni Televizor, Ki Podpira Hd Oddajo, Navdih je iz odsevnih površin z visokim sijajem in zrcalnimi učinki. Spredaj in zadnji zadnji pokrov je izdelan iz plastične tehnologije brizganja. Srednji del je izdelan iz litine pločevine. Podporno stojalo je zasnovano posebej iz stekla, poslikanega s hrbtne strani in prosojnega vratu s kromiranim detajlom obloženih obročev. Raven sijaja na površinah je bila dosežena s posebnimi postopki barvanja.

Ime Projekta : V TV - 46120, Ime oblikovalcev : Vestel ID Team, Naročnik ime : .

V TV - 46120 46 "vodilni Televizor, Ki Podpira Hd Oddajo,

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.