Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
High End Tv

La Torre

High End Tv Pri tej zasnovi ni sprednjega pokrova, ki drži zaslon. Televizor drži zadnja omarica, skrita za zaslonsko ploščo. Eloksalni tanek okvir, ki obdaja zaslon, se uporablja samo za kozmetično iluzijo. Zaradi vseh teh razlogov je samo prevladujoči element zaslon v nasprotju z navadno TV obliko. Eifflov stolp je vir navdiha za La Torre. Nekaj glavnih podobnosti teh dveh je, da sta reformist svojega časa in imata enako stransko stališče.

Ime Projekta : La Torre, Ime oblikovalcev : Vestel ID Team, Naročnik ime : .

La Torre High End Tv

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.