Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Aplikacija Za Uro

Dominus plus

Aplikacija Za Uro Dominus plus na izviren način izraža čas. Kot pike na dominskih kosih predstavljajo tri skupine pik: ure, deset minut in minut. Čas dneva je mogoče prebrati iz barve pik: zelena za AM; rumena za PM. Aplikacija vsebuje časovnik, budilko in zvonjenje. Vse funkcije so krmilne z dotikom diskretnih vogalnih pik. Imel je izvirno in umetniško zasnovo, ki predstavlja dejanski obraz časa 21. stoletja. Zasnovan je v čudoviti simbiozi s kovčki prenosnih naprav Apple. Ima preprost vmesnik z le nekaj potrebnimi besedami za njegovo delovanje.

Ime Projekta : Dominus plus, Ime oblikovalcev : Albert Salamon, Naročnik ime : .

Dominus plus Aplikacija Za Uro

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.