Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Hiša

Geometry Space

Hiša Ta projekt je projekt vile, ki se nahaja v [SAC Beigan Hill International Arts Center] v šangajskem predmestju, tam je umetniški center v skupnosti, ki ponuja številne kulturne dejavnosti, vila je lahko pisarna ali studio ali dom, center scape center ima veliko površino jezera , ta model je neposredno ob jezeru. Posebnosti stavbe so notranji prostor brez stolpcev, ki daje največjo spremenljivost in kreativnost v oblikovanju notranjemu prostoru, a tudi zaradi svobode in spremenljivosti prostora, notranje strukture, tehnika oblikovanja je bolj spremenljiva, razširljiva geometrija ustvarja notranji prostor, tudi v skladu z ustvarjalnimi idejami, ki jih zasleduje [Art Center]. Razporedna vrsta strukture in glavno stopnišče sta sredi notranjega prostora, leva in desna stran pa sta stopnišča na ravni stopnji, torej skupno pet različnih notranjih stopnišč, ki povezujejo prostor.

Ime Projekta : Geometry Space, Ime oblikovalcev : Kris Lin, Naročnik ime : Shanghai SHENG QING Real Estate Development Company Limited.

Geometry Space Hiša

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.