Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nepremičninska Agencija

The Ribbon

Nepremičninska Agencija Kot je denimo "Dance of the Trabbon", z odprtim prostorskim obsegom, celotni prostor je bel, izkoristite koncept objave pohištva, oblikujte odnos, ki se povezuje s prostorom, najbolj poseben je odnos med steno in omaro, integrirajte se pisalna miza s stropom in tlemi, namenoma razčleni odsek z nepravilno geometrijo, ne le zakriva preveliko količino pomanjkljivosti žarka, ampak prikazuje tudi sodobni dejanski koncept, ki prikazuje odsev svetlobe v obliki krive v obliki abstraktne oblike.

Ime Projekta : The Ribbon, Ime oblikovalcev : Kris Lin, Naročnik ime : JIANG SU ZHI HAO Real Estate Development Company Limited.

The Ribbon Nepremičninska Agencija

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.