Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razsvetljava

Claire de Lune Chandelier

Razsvetljava Okrasna, razsvetljava, prodaja se v paketu, pakirana v nosilno vrečko za večkratno uporabo. Ponujal sem cenovno ugodno različico veličastnega, luksuznega, kultiviranega izdelka, ki predstavlja preteklo dobo - barok / rokoko, narejen iz sodobnega materiala. Ta tema je brezčasna. Obenem Claire de Lune Chandelier v svoji muhavosti zagotavlja kanček humorja. (Navodila za montažo so na papirju in CD-Beta). Zamisel, da bi bilo to popolnoma enostavno, je bila moja vloga pri zmanjševanju izpustov CO2 in končni odjemalec v zavestni postopek njihovega dela, da bi vplival na naše okolje.

Ime Projekta : Claire de Lune Chandelier, Ime oblikovalcev : Claire Requa, Naročnik ime : Brand: Claire de Lune Chandelier.

Claire de Lune Chandelier Razsvetljava

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.