Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pohištvo, Ki Se Preoblikuje,

Ludovico

Pohištvo, Ki Se Preoblikuje, Način, ki prihrani prostor, je dokaj izviren, saj ima dva stola popolnoma skrita v notranjosti predala. Ko ste postavljeni znotraj glavnega pohištva, se ne zavedate, da sta predala v resnici dva ločena stola. Lahko imate tudi mizo, ki jo lahko uporabite kot mizo, če jo vzamete iz glavne konstrukcije. Glavna konstrukcija je sestavljena iz štirih predalov in predalnika tik nad zgornjim predalom, v katerega lahko shranite veliko stvari. Glavni material, uporabljen za to pohištvo, beign eucaliptus fingerjoint, je okolju prijazen, neverjetno odporen, trd in ima zelo močno vizualno privlačnost.

Ime Projekta : Ludovico, Ime oblikovalcev : Claudio Sibille, Naročnik ime : Sibille.

Ludovico Pohištvo, Ki Se Preoblikuje,

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.