Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Začasno Informacijsko Središče

Temporary Information Pavilion

Začasno Informacijsko Središče Projekt je začasni paviljon mešane uporabe v Trafalgarju v Londonu za različne funkcije in prireditve. Predlagana struktura poudarja pojem "začasnost" z uporabo reciklirnih ladijskih zabojnikov kot primarnega gradbenega materiala. Njegova kovinska narava naj bi vzpostavila kontrastni odnos z obstoječo zgradbo, ki krepi prehodno naravo koncepta. Tudi uradni izraz stavbe je organiziran in urejen naključno, kar ustvarja začasno mejnik na mestu, da privabi vizualno interakcijo med kratko življenjsko dobo stavbe.

Ime Projekta : Temporary Information Pavilion, Ime oblikovalcev : Yu-Ngok Lo, Naročnik ime : YNL Design.

Temporary Information Pavilion Začasno Informacijsko Središče

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.