Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Bivanje

Cheung's Residence

Bivanje Rezidenca je zasnovana s preprostostjo, odprtostjo in naravno svetlobo. Odtis stavbe odraža omejitev obstoječega mesta in formalni izraz naj bi bil čist in preprost. Atrij in balkon sta nameščena na severni strani stavbe, ki osvetljujeta vhod in jedilnico. Drsna okna so na južnem koncu stavbe, v kateri sta dnevna soba in kuhinja, da povečata naravno svetlobo in zagotovita prostorsko prožnost. V celotni zgradbi so predlagana strešna okna, ki bodo še okrepili ideje o oblikovanju.

Ime Projekta : Cheung's Residence, Ime oblikovalcev : Yu-Ngok Lo, Naročnik ime : YNL Design.

Cheung's Residence Bivanje

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.