Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Miza

Minimum

Miza Zelo lahka in enostavna v proizvodnji in prevozu. Je zelo funkcionalna zasnova, čeprav je navzven zelo lahka in edinstvena. Ta enota je popolnoma razstavljena enota, ki jo je mogoče razstaviti in sestaviti na katerem koli mestu. Dolžino je mogoče narediti kombinirano, saj so lahko leseno-kovinske noge, sestavljene prek kovinskih priključkov. Oblika in barva nog se lahko prilagodi zahtevam.

Ime Projekta : Minimum, Ime oblikovalcev : Viktor Kovtun, Naročnik ime : Xo-Xo-L design.

Minimum Miza

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.