Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Delo Kot Doma

PACO Operation Hub

Delo Kot Doma Staffi so najbolj dragocen zaklad za podjetja. Zasnova je nudila harmonijo in funkcionalen prostor, ki mu ostane najdlje v enem dnevu. Sodoben in luksuzen ambient, ki ne daje le lepote, bi to užitek in izjemno delo predstavljalo tudi dober model obisku tistih strank, ki se uskladijo s pričakovanjem glede kakovosti proizvodnje njihovih blagovnih znamk. Najtežja naloga je bila povečati pisarniški prostor z polaganjem ogromnih žarkov čez strop ... končno je bil zgrajen dvonadstropni prostor, ki je ustvaril uporabno površino od 1600 do 3000 kvadratnih metrov z upoštevanjem stanovanja.

Ime Projekta : PACO Operation Hub, Ime oblikovalcev : Philip Tse, Naročnik ime : PACO Communications.

PACO Operation Hub Delo Kot Doma

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.