Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Identiteta Blagovne Znamke, Strategije Blagovne Znamke

babyfirst

Identiteta Blagovne Znamke, Strategije Blagovne Znamke skupno sodelovanje med tujimi in kitajskimi subjekti, ki prodajajo visoko uvožene izdelke za nego dojenčkov za kitajski trg celine. zasnova brezhibno združuje zahodne in kitajske, sodobne in tradicionalne, kulturno in družbeno pomembne elemente. Kitajska tradicija je, da si novorojenčke zavijemo v rdečo krpo ali oblačila, da otroku damo veliko sreče (rdeča je barva dobre sreče). čepica je prepoznavno zahodna. ta zasnova sporoča težnjo po modernosti ob spoštovanju tradicij. zaznavamo tudi, kako se otroke ceni na podlagi kitajske politike "en otrok".

Ime Projekta : babyfirst, Ime oblikovalcev : brian LAU lilian CHAN, Naročnik ime : .

babyfirst Identiteta Blagovne Znamke, Strategije Blagovne Znamke

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.