Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Jedilni Stol

'A' Back Windsor

Jedilni Stol Trdni trdega lesa, tradicionalno mizarstvo in sodobni stroji posodabljajo lep stol Windsor. Sprednje noge segajo skozi sedež, da postanejo kraljeva postojanka, zadnje noge pa segajo do grebena. S triangulacijo ta močna zasnova prilagodi sile stiskanja in napetosti do največjega vizualnega in fizičnega učinka. Mlečna barva ali bistra oljna barva ohranjata trajnostno tradicijo Windsor Stolov.

Ime Projekta : 'A' Back Windsor , Ime oblikovalcev : Stoel Burrowes, Naročnik ime : Stoel Burrowes Studio.

'A' Back Windsor  Jedilni Stol

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.