Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Luksuzni Razstavni Prostor

Scotts Tower

Luksuzni Razstavni Prostor Scotts Tower je vrhunski stanovanjski razvoj v središču Singapurja, zasnovan tako, da zadosti povpraševanju po zelo povezanih, visoko funkcionalnih bivališčih v mestnih krajih vse večjega števila podjetnikov, ki delajo od doma in mladih strokovnjakov. Za izražanje vizije, da je imel arhitekt - Ben van Berkel iz UNStudio-ja, "vertikalno mesto" z izrazitimi conami, ki bi se normalno razprostirale vodoravno po mestnem bloku, smo predlagali, da se ustvarijo "prostori znotraj prostora", kjer se prostori lahko transformirajo kot ki jih zahtevajo različne situacije.

Ime Projekta : Scotts Tower, Ime oblikovalcev : Constance D. Tew, Naročnik ime : Creative Mind Design.

Scotts Tower Luksuzni Razstavni Prostor

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.