Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Digitalni Prehod

National Bank of Greece's i-bank

Digitalni Prehod Konceptna trgovina, ki vsebuje in ponuja smernice o spletnih ponudbah, mobilnem in telefonskem bančništvu. Ni števca - kupci namesto tega uporabljajo računalnike v trgovini za dokončanje vsakodnevnih bančnih transakcij, npr. nastavitev naročil in ogled izjav s podporo ekipe za 4 osebe v trgovini. Aplikacija NBG je na voljo na iPadih in iPhonih na centralnih stojnicah "Velike ideje", zasebne kabine se lahko uporabljajo za internetno in telefonsko bančništvo, zasloni na dotik v Interaktivni coni pa obiskovalcem omogočajo dostop do bančnih storitev in igranje iger.

Ime Projekta : National Bank of Greece's i-bank , Ime oblikovalcev : Allen International, Naročnik ime : allen international.

National Bank of Greece's i-bank  Digitalni Prehod

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.