Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pisalne Potrebščine

commod – Feines in Holz

Pisalne Potrebščine „Commod“ je specializiran za notranja dela. Podjetje moto “fino leseno blago” podjetje uresničuje posebej ekskluzivne stanovanjske projekte. Pisalne potrebščine naj bi izpolnile to trditev. Zmanjšana, a igriva postavitev je bila realizirana s posebno mešano barvo. Pisalne potrebščine odražajo slog podjetja in njegovo ideologijo, da uporablja samo najdragocenejši material: papir je narejen iz 100-odstotnega bombaža, ovojnice iz pravega lesenega furnirja. Vizitke "poosebljajo" slogan podjetij z ustvarjanjem tridimenzionalne sobe, ki vsebuje tipične lesene izdelke.

Ime Projekta : commod – Feines in Holz, Ime oblikovalcev : Jens Lattke, Naročnik ime : Lattke und Lattke.

commod – Feines in Holz Pisalne Potrebščine

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.