Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Sistem Regalov

Quadro Qusabi

Sistem Regalov Sistem regalov Quadro Qusabi (ali v kratkem QQ) se je zgledoval po vsestranskih odrih. Qusabi (v japonščini pomeni "klin") so vstavljeni v odprtine za stebričke na želeni višini. Police in predali so postavljeni na klini Qusabi brez orodja ali matic. Vsako polico ali predal lahko kadar koli zamenjate. Nov sistem QQ je enostavno sestaviti samo z dvema policama, 4 stebrički in enim zamaškom. Najmanjša velikost police je 280 kvadratnih cm. Druge velikosti polic so 8 cm širše ali daljše. Sistem QQ je mogoče nenehno znova sestaviti in razširiti z dodajanjem novih objav in polic v obstoječi sistem.

Ime Projekta : Quadro Qusabi, Ime oblikovalcev : Sonia Ponka, Naročnik ime : MultiMono.

Quadro Qusabi Sistem Regalov

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.