Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Fotelj

The Monroe Chair

Fotelj Osupljiva eleganca, preprostost ideje, udoben, zasnovan z upoštevanjem trajnosti. Monroejeva stolica je poskus drastičnega poenostavitve proizvodnega procesa, ki je povezan z izdelavo fotelja. Izkorišča potencial tehnologij CNC, da večkrat izrezajo raven element iz MDF-ja, ti elementi pa se nato namestijo okrog osrednje osi, da tvorijo zapleteno ukrivljen fotelj. Zadnja noga se postopoma pretvori v naslonjalo, naslonjalo za roke v sprednjo nogo, kar ustvarja izrazito estetiko, ki jo v celoti določa preprostost postopka izdelave.

Ime Projekta : The Monroe Chair, Ime oblikovalcev : Alexander White, Naročnik ime : .

The Monroe Chair Fotelj

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.