Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večosni Sistem Zaves Za Stene

GLASSWAVE

Večosni Sistem Zaves Za Stene Večosni sistem zaves za stene GLASSWAVE odpira vrata za večjo prožnost pri načrtovanju steklenih sten za množično proizvodnjo. Ta novi koncept zavesnih sten temelji na načelu navpičnih školjk s cilindričnimi in ne pravokotnimi profili. Ta dokončno inovativen pristop pomeni, da se lahko ustvarijo strukture z večsmernimi povezavami, ki desetkratno povečajo možne geometrijske kombinacije pri montaži steklenih sten. GLASSWAVE je sistem nizkih stolpcev, namenjen trgu izrazitih stavb v treh nadstropjih ali manj (majestične dvorane, razstavni prostori, atriji itd.)

Ime Projekta : GLASSWAVE, Ime oblikovalcev : Charles Godbout and Luc Plante, Naročnik ime : .

GLASSWAVE Večosni Sistem Zaves Za Stene

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.