Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Jahta

Portofino Fly 35

Jahta Portofino Fly 35, napolnjen z naravno svetlobo iz velikih oken, ki se nahajajo v dvorani, tudi v kabinah. Njene dimenzije ponujajo občutek prostora za čoln takšne velikosti. Barvna paleta je v celotni notranjosti topla in naravna, z izbiro ravnotežnih kompozicij barv in materialov, zaradi česar so okolja v modernih in udobnih prostorih skladna z mednarodnimi trendi notranjega oblikovanja.

Ime Projekta : Portofino Fly 35, Ime oblikovalcev : Jean Gilbert Dupont, Naročnik ime : Portofino Yachts.

Portofino Fly 35 Jahta

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.