Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Bluetooth Slušalke

Bluetrek Titanium +

Bluetooth Slušalke Ta nova slušalka "Titanium +" iz Bluetreka, dodelana v elegantnem dizajnu, ki simbolizira "doseganje" (vlečna cev, ki sega od krožnega ušesnega dela), vgrajena iz trpežnega materiala - aluminijaste kovinske zlitine, predvsem pa opremljena z zmogljivostjo za pretakanje zvočnega signala z najnovejših pametnih naprav. Funkcija hitrega polnjenja omogoča podaljšanje pogovora v trenutku. Patentirana zasnova postavitve baterije omogoča, da uravnava težo na slušalkah, kar poveča udobje uporabe.

Ime Projekta : Bluetrek Titanium +, Ime oblikovalcev : CONNECTEDEVICE Ltd, Naročnik ime : Bluetrek Technologies Limited.

Bluetrek Titanium + Bluetooth Slušalke

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.