Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Križarska Jahta

WAVE CATAMARAN

Križarska Jahta Če razmišljamo o morju kot svetu v nenehnem gibanju, smo "val" vzeli za njegov simbol. Izhajajoč iz te ideje smo modelirali linije trupov, ki se zdijo, da se zlomijo do premca. Drugi element na osnovi projektne ideje je koncept življenjskega prostora, ki smo ga želeli narisati v nekakšno kontinuiteto med notranjostjo in zunanjostjo. Skozi velika steklena okna dobimo skoraj 360 stopinjski pogled, kar omogoča vizualno kontinuiteto z zunanjostjo. Ne samo, da se skozi velika steklena vrata odpira življenje v notranjosti v zunanje prostore. Arh. Visintin / Arch. Foytik

Ime Projekta : WAVE CATAMARAN, Ime oblikovalcev : Roberta Visintin, Naročnik ime : Dream Yacht Design.

WAVE CATAMARAN Križarska Jahta

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.