Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
40-Letni Pisarniški Blok

780 Tianshan Road, Shanghai

40-Letni Pisarniški Blok V tej 40-letni zgradbi se originalni elementi, kot so okenski okvirji in ročaji stopnišč, hranijo in prebarvajo, da lahko blede sledi časa tiho pripovedujejo zgodbo. Naročnik je specializiran za podzemne storitve odkrivanja komunalnih storitev. Filozofija podjetja je "videti nevidno", zato je sodoben in minimalen osrednji hodnik posebej zasnovan tako, da lepo prikrije prostore in hkrati nežno razkrije svoja vrata. V celotni zgradbi lahko vidite nostalgičen ambient, sodobno funkcionalnost in kitajski šik, da bi ohranili in oživili to zgodovinsko mesto.

Ime Projekta : 780 Tianshan Road, Shanghai, Ime oblikovalcev : Lam Wai Ming, Naročnik ime : Leidi Ltd..

780 Tianshan Road, Shanghai 40-Letni Pisarniški Blok

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.