Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prodajna Pisarna

Chongqing Mountain and City Sales Office

Prodajna Pisarna "Gora" je glavna tema tega prodajnega urada, ki ga navdihuje geografsko ozadje Chongqinga. Vzorec sivih marmorjev na tleh se oblikuje v trikotni obliki; na stenah in na sprejemnih pultih z nepravilnimi oblikami je veliko nenavadnih in ostrih kotov in vogalov, ki prikazujejo koncept gore. Poleg tega so stopnice, ki povezujejo tla, zasnovane kot prehod skozi jamo. Medtem so LED-luči obešene s stropa, ki posnemajo deževno sceno v dolini in predstavljajo naravni občutek, da ublažijo celoten vtis.

Ime Projekta : Chongqing Mountain and City Sales Office, Ime oblikovalcev : Ajax Law, Naročnik ime : Shanghai Forte Land Co. Ltd..

Chongqing Mountain and City Sales Office Prodajna Pisarna

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.