Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razstava Razsvetljave In Trgovina

Light Design Center Speyer, Germany

Razstava Razsvetljave In Trgovina Razstavni prostor novega svetlobnega centra Speyer, ki je postavljen v tovarniški zgradbi, naj bi bil zasnovan kot razstavni prostor, prostor za svetovanje in prostor za srečanja. Tu je bilo treba ustvariti okvir za ustvarjanje sinergijskih učinkov notranje opreme za vse najnovejše svetlobne trende, tehnologije in svetlobne zasnove. Njegova prefinjena struktura je bila zgraditi hrbtenico celotne razstave svetlobe, hkrati pa nikoli ni zasenčila prioritete razsvetljavnih predmetov, ki bodo razstavljeni. V ta namen je narava ustvarila združevalno obliko kot navdih: "twister", naravni pojav z nevidnimi silami ...

Ime Projekta : Light Design Center Speyer, Germany, Ime oblikovalcev : Peter Stasek, Naročnik ime : Light Center Speyer.

Light Design Center Speyer, Germany Razstava Razsvetljave In Trgovina

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.