Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Typeface

Red Script Pro typeface

Typeface Red Script Pro je edinstvena pisava, ki jo navdihujejo nove tehnologije in pripomočki za alternativne oblike komunikacije, ki nas harmonično povezujejo s svojimi prostimi črkami. Navdušen s iPadom in zasnovan v Brusicah, je izražen v edinstvenem slogu pisanja. Vsebuje angleščino, grščino in cirilico ter podpira več kot 70 jezikov.

Ime Projekta : Red Script Pro typeface, Ime oblikovalcev : Red Design Consultants Rodanthi Senduka, Naročnik ime : .

Red Script Pro typeface Typeface

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.